dimecres, 27 d’abril del 2011

SORTIDA PIRENAICA 1MAIG I CARROS DE FOC 25-27MAIG

Els Torreneules 2711m




Hola penya!! Per a qui s´animi a fer els Torreneules 2711m aquest diumenge, sortida oberta a tothom i amb molt bona companyia, c´est moi!! ;)) on també descobrirem les valls de freser i coma de vaca!!!!

hora sortida: 2/4 8 matí a Queralbs, estació cremallera (qui surti d´Amer parlem, ejem...)
ruta: de 7-8hores. Sortirem de la Central de Dió, 1200m, fins arribar al regugi coma de vaca 1995m, continuarem fins al cim del Torreneules, 2711. Un cop a dalt farem una segona esmorzadeta, ja que la primera serà al Vertisol a les Preses, i farem el descens pel camí dels enginyers fins arribar a Núria, 1960m.
Allà podeu parar el sol, la pluja, pujar a un poni, tirar l´arc, anar remar, pescar..;)) o simplement agafar el cremallera...o continuar la ruta...bufet lliure, ja ho veieu!!!

Si algú no es veiés en cor de continuar, aquí pot acabar de baixar amb cremallera, nosaltres acabarem fins Queralbs de nou. Ruta circular maquíssima!!

desnivell:1500m
distància 14kms
difícultat mitjana: necessari portar grampons, àpat i ganes de caminar,XUBASQUERO!!! que serà sortida remullada i refrescant (s´ha d´acabar mirar que diu el nostre amic en Tomàs ;))  )

Apala i els que no us animeu que vagi molt bé la lletisonada o el diumenge en general!!
ptonets i ànims pel Barça!!!

Qui s´animi que m´ho confirmi abans de dissabte a: lidiarnau@yahoo.com

Proximament us publico la sortida dels Carros, dormirem als refugis Saboredo i Estany Llong, a la part lliure i es caminarà 20kms  diaris, durant 3 dies....... per tant 60kms caminant i saborejant els Encantats, les Agulles d´Amiges, Bessiberris.... tot un espectacle..... molt aviat info!!!

lili

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada