diumenge, 3 d’abril del 2011

sortida matinal Vallter 03/04/2011

Com de costum, el despertador no sona!!.grrrrrrrrrrrrr... Em fan perduda i em maleeixen fins que ens acabem de despertar tots plegats al bareto de les preses.
Un bon entrepà de truita de carbassó amb pinyons inclosos a les 6 del matí ;)) per agafar energia per una sortideta matinal a Vallter!!! I es clar un bon cafè sinó la Lídia no tira!!!
Doncs som-hi amunt s´ha dit! Arribem a l´aparcament i per si és poc...una negror...! tot i que en Tomàs de tv3 va dir que faria mal als ulls que espantaria... es clar que encara és de nit, però em refereixo a la boira pixanera matinera. Però res home, som valents, anem ben alimentats i continuem pujant. Pim i pam, xino i xano, peu aquí, pal allà fins al refu...
que calents que es veien aquells nois allà dins, pura enveja...
de moment travessem la pista esquí, on faltaria algun semaforet, ja que algun esquiador gaire estès em tornaria a portar avall en un tres i no res. I malaguanyat petit esforç matiner.Ahhhhhh, de fet crec que aquella hora pistes encara xapades, ok. doncs som-ho altre cop.
Arribem Coll de la Marrana, on podrien canviar el nom posant Coll huracanat perquè nois, uffffffff, jo m´hai de posar sempre pedres a les butxaques perquè sinó la Lídia volaria com els ocells..... Coll de Marrana i amunt cap a Bastiments. Es clar!!! pleníssim d´esquiadors. Nosaltres les úniques que anavem sense raquetes, sense grampons...total!! a lolailo!!
Sinó no seriem nosaltres. Bueno, de fet, l´estat de la neu era per anar amb esquís. Però entre forat i forat hem rigut molt. De fet entre forats , riure i encantament, m´imagino que hem batut el temps record de pujada Bastiments.Entrepà a dalt, cigarret que no falti i baixant al parking amb molts entrebancs també.. però una matinal fantàstica, com dic jo, plena d´emocions i sentiments que són els que m´omplen el dia a dia.un besico a tots. ;))

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Una experiència especial.. jajajaj!! i no pel vent o la neu.. sinó per compartir la sortida amb ella. És un única, la Lídia és capaç de fer sortir el sol el dia més tempestuós. Un petó nina!!

    ResponElimina